Pentuesuunnitelmat 2019

Odotettavissa on energisiä, hurmaavia mutta mahdollisesti myös kipakampiakin pentuja. Ajatuksena on toteuttaa 1-2 suunnittelemaani pentuetta. Kaikkien suunnittelemieni pentueiden vanhemmat ovat hyväluonteisia, mutta pennut tulevat vaatimaan perusteellisen tapakasvatuksen ja rajattomasti rakkautta tulevilta omistajiltaan. Pentueista on odotettavissa standardivärisiä.

Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Pennun mukana saa hoito-ohjeet ja kasvattajan tuen läpi pennun elämän. Pennun myyntihinta on 400€. 

Ota yhteyttä, mikäli uskot olevasi oikeanlainen omistaja pennullemme!

pickpocketsferrets@gmail.com

Pentuesuunnitelma 1.

Nostrofuretti Inka & Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant

INKA

ROUTA

Inka on perinyt emonsa puolelta unkarilaisille linjoille tyypillisen kompaktin rakenteen, mutta isänsä puolelta venäläistyyppisen säyseämmän luonteen. Routa on hieman herkkä, mutta kiltti herrasnäätä. Rakenteeltaan Routa on isohko, mutta voimakas. Tältä parilta olisi odotettavissa rakenteeltaan tasapainoisia, luonteeltaan kilttejä, mutta kekseliäitä pentuja. Yhdistelmältä voi odottaa soopelin, pastellin ja suklaan värisiä pentuja. 

Pentuesuunnitelma 2.

Valgetuhkur Windy Lou & Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant

AMELIA

ROUTA

Amelia on todella kiltti, mutta energinen sirorakenteinen tyttö. Roudan kanssa odotettavissa olisi hyvin touhukkaita, kilttejä ja kekseliäitä pentuja. Pennut tulisivat luultavasti olemaan suklaan värisiä.

Pentuesuunnitelma 3.

E-Pic's Spirit of Cressida & Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant

RUDI

ROUTA

Rudi on vielä hyvin nuori ja siten myös pentumaisen energinen koheltaja. Rudi on kuitenkin kiltti ja rohkea pentu, joten toivon mukaan hän periyttäisi hyvää luonnetta pennuilleen. Roudan kanssa odotettavissa olisi ainakin energisiä, kekseliäitä ja mahdottoman suloisia nappisilmäisiä pentuja. Väreiltään pennut voisivat olla soopelin, mustan soopelin, suklaan tai pastellin värisiä.