Pentueet 2017

Olen suunnitellut tälle vuodelle kaksi hybridipentuetta sekä yhden frettipentueen. Hybridipentueista on odotettavissa pentuja niille, joilla on energiaa, huumorintajua ja intoa pienelle tummalle hurrikaanille. Molempien pentueiden vanhemmat ovat kilttejä ja mukavia lemmikkejä, mutta pennut tulevat vaatimaan omistajat jotka ovat valmiita antamaan kaikkensa omalle pennulleen. Frettipentueemme tulee soveltumaan myös kokemattomiin käsiin. 

Pennut myydään mikrosirutettuina, eläinlääkärin tarkastaminen ja Suomen Frettiliittoon rekisteröityinä. Pennun mukana saa hoito-ohjeet ja kasvattajan tuen läpi pennun elämän. Pennun myyntihinta on 400€. 

Ota yhteyttä, mikäli uskot olevasi oikeanlainen omistaja joillekin näistä tulevista pennuista!

pickpocketsferrets@gmail.com

Serpents -pentue

Astutettu 20.4.2017
Syntynyt 31.5.2017
5 tyttöä + 4 poikaa

FIN junior & FIN senior CH
Bajnok Suleyman Atlas
s. 16.3.2015
musta soopeli uros

Tao on yksi kaikkien aikojen mahtavimmista frettipojuista, joita olen tavannut. Se on kaikessa yksinkertaisuudessa samaan aikaan komea, söpö, suloinen ja kiltti! Taon rakenne on mielestäni todella hyvä. Se on roteva, muttei liioitellusti, vaan kaikin puolin sopusuhtainen, hieno poika. Tao on todella kiltti ja melko puhelias. Sen suloiset silmät eivät hämää, vaan se on herttainen sydänten sulattaja johon ei voi tutustuttuaan olla ihastumatta. Tao on pärjännyt myös tähän mennessä erinomaisesti näyttelyissä. 
Nostrofuretti Dolly
Kaaos
s. 30.5.2016
musta soopeli naaras


Kaaos on vielä nuori tyttö, mutta se on kehittynyt kivasti syksyn ja talven aikana. Kaaoksesta on alkanut kuoriutumaan leikkisä hömppäilijä. Se on energinen, mutta rohkea ja melko avoin luonteeltaan, mutta vaatii varmat ja luotettavat otteet jotta se tuntee olonsa täysin rennoksi. Se on alkanut pikku hiljaa luottamaan enemmän ihmisiin ja uskon, että kevääseen mennessä se on jo aikuistunut ja rauhoittunut huimasti. Kaaos on todella tumma ja sillä on kauniit pyöreät silmät. Rakenteeltaan se on feminiini ja normaalikokoinen. 

Fantastic Beasts -pentue

Astutettu 6.5.3017
Syntynyt 16.6.2017
3 naarasta (+yksi kuollut) + 3 urosta


Valgetuhkur Bewilderbeast
Peto
s. 8.5.2014
musta soopeli uros


Peto on hyväntahtoinen ja iloinen poika. Se on todella ketterä ja kekseliäs, eikä sen kanssa aika käy pitkäksi. Se on erittäin kiintynyt minuun, mutta on avoin ja ystävällinen myös vieraille ihmisille. Peto rakastaa hellyyttä ja huomiota ja hakeutuu usein syliin nukkumaan. Peto on hieman herkkä äkillisille äänille, mutta kun huomaa, että ei ole vaaraa niin se tulee pian tutkailemaan mikä se oli. Peto on kompakti ja lihaksikas poika. 
FIN junior, FIN senior, EST junior, SWE junior CH
Pickpocket's Rise of the Phoenix
s. 27.4.2014
musta soopeli naaras

Nera on rauhallinen, kiltti, luotettava ja kaikin puolin ihana tyttö. Nera on niitä frettejä, joita ei ole tarvinnut kouluttaa juuri ollenkaan, vaan se on vaan oppinut kaikki hyvät tavat kuin itsestään. Neran voi luottaa huoletta vaikka pienin lapsen käsiin. Vaikka tyttö onkin kaikkien kaveri, niin se on kuitenkin todella kiintynyt omistajaansa ja voisi pestä tämän naamaa vaikka aamusta iltaan. Nera on pärjännyt hienosti näyttelyissä ja on saavuttanut valion arvon useasti näyttelyissä.

The Legend of Zelda -pentue

Astutettu 26.3.2017
Syntynyt 2.5.2017
Valitettavasti kaikki pennut menehtyivät ennen aikaisen synnytyksen vuoksi

Fireflame Ferrets Hot Wheels Valiant
s. 13.5.2014
suklaa uros


Routa on hyväpigmenttinen isohko suklaapoika. Luonteeltaan se on hieman varovainen mutta kiltti, energinen, ketterä ja tarkkaavainen ympärillä tapahtuvista asioista. Roudalla on hyvä suklainen väritys ja äärimmäisen suloinen nallekarhun katse. Se on voimakasrakenteinen ja sen venäläiset sukujuuret näkyvät sen rungossa. 
FIN junior CH
Lelibel's Hoshiko
s. 27.4.2015
pastelli naaras

Hoshiko on kiltti ja kaikin puolin mallikelpoinen frettityttö. Se on frettimäisen utelias, mutta kuitenkin tasainen ja rohkea olemukseltaan. Hoshikolla on ollut yksi pentue aiemmin ja se oli erittäin hyvä emo; huolehtivainen pentujaan kohtaan, mutta kuitenkin suhtautui luottavaisesti ihmisiin jotka kävivät pentuja katsomassa. Hoshiko on kaunis keskikokoinen tyttö ja se onkin pärjännyt mukavasti näyttelyissä joihin on osallistunut.